Tigrisszem-lávakő és ónix karkötő buddha medállal

3 490 Ft

Egyedi elképzelés alapján készült férfi ásványkarkötő ezüst buddha medállal. Ásványai: barna tigrisszem, lávakő, ónix. A termék különböző méretben rendelhető, így kérlek a rendelés végén lévő megjegyzésben add meg a pontos méretet.

Leírás

Ónix: Energizáló, védő, stresszoldó, csonterősítő és kitartást javító. A fekete színű ónix ásvány vulkáni üledékes kőzetként elsősorban Brazíliából, Indiából és Uruguay-ból származik. A Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyűek kedvelt köve. Hatalmas pszichés erőt képes viselőjének kölcsönözni.

Lávakő: Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását. Erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben.

Tigrisszem: Az ezoterikus irodalom régóta ismeri és alkalmazza a tigrisszemet. A legfontosabb kapcsolatban a napfonat csakrával áss, ezáltal hatásai a tűz-erő központban érvényesülnek a legjobban. Úgy tartják, hogy a tigrisszem energiái leginkább az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz, a Skorpió és a Nyilas jegy szülőtteivel harmonizálnak, de egyébként minden ember számára hasznosak. Hatásai: Csont, ízület és immunrendszer erősítő, légút és tüdő erősítő, asztma gyógyító és kreativitás fejlesztő.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tigrisszem-lávakő és ónix karkötő buddha medállal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük