Rózsaszín-fehér-ezüst koszorúslányfelkérő díszdobozban

3 490 Ft

Hamarosan itt az esküvő és valami különlegességgel szeretnéd felkérni koszorúslányaidat? Választ gyönyörű karkötőinket, akár névre szóló kártyával. Ásványai: Hegyikristály, rózsakvarc, lávakő, hematit

Akár névre szólóan is eltudjuk készíteni a kártyákat. Ezt az információt a rendelés végén lévő megjegyzés rovatban tudod megadni. A díszdobozt is tartalmazza az ár, melynek színe függ az aktuális készlettől!

Leírás

Lávakő: Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását. Erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben.

Rózsakvarc: A rózsakvarc, a feltétel nélküli szeretet és a végtelen béke köve. Termékenységfokozó, nyugtató, kommunikációt erősítő, méregtelenítő, vesejavító, vérnyomás stabilizáló és bőrregeneráló. Figyelem! Viselés hatására elszürkülhet, kifehéredhet.

Hegyikristály: Sejtregeneráló, immunerősítő, idegrendszer nyugtató, méregtelenítő. Serkenti az agyi funkciókat és az anyagcserét. Egyensúlyban tartja a hormonháztartást és a vércukorszintet.

Hematit: Vér és sejt képző, gyorsítja a betegségek utáni felépülést. Stabilizálja a vérnyomást. Javítja az agyi funkciókat és az oxigén ellátást.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rózsaszín-fehér-ezüst koszorúslányfelkérő díszdobozban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük