Hegyikristály, lapis lazuli, dalmata jáspis, lávakő és akvamarin karkötő, elefánt gyönggyel

3 690 Ft

Ásványai:  Hegyikristály, lapis lazuli, dalmata jáspis, lávakő és akvamarin

Product total
Options total
Grand total

Leírás

Dalmata jáspis: Megfontoltságot, kiegyensúlyozottságot ad, határozottságra sarkall, védelmező és nyugtató hatású. Lehetőségeink és döntéseink alapos átgondolására, higgadt megfontolására ad támogató erőt, ugyanakkor a határozott cselekvő erőnk felélesztésében is segít. Érzelmileg harmonizáló, földelő ásvány, az idegek nyugtatására, az idegrendszerre gyakorolt hatása és szépsége miatt is jó választás, már a látványa is a játékosságra, örömre, vidámságra emlékeztet. A gyökércsakra harmonizálására, és a gyökércsakrához kapcsolódó tünetek kezelésének támogatására is használhatjuk.,

Hegyikristály: Sejtregeneráló, immunerősítő, idegrendszer nyugtató, méregtelenítő. Serkenti az agyi funkciókat és az anyagcserét. Egyensúlyban tartja a hormonháztartást és a vércukorszintet.

Lapis lazuli: Stressz oldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert és energiával tölti fel a szervezetet. Csökkenti a magas vérnyomást és nyugtatja a szívet. Önbizalmat biztosít és fejleszti a kommunikációt. Távol tartja a negatív energiákat. Esetenként foghat, kophat, engedheti a színét!

Akvamarin: Jelentése tengervíz. A bátorság köve. Védelmet és tiszta látást biztosít. felszabadít más emberek hatása és benyomása alól. Bátorságot és erőt sugároz, és megszabadít az áldozat mentalitástól. Támogatja az immunrendszert. Csökkenti az agressziót. Gyógyítja a légúti betegségeket.
Csillagjegyei: Halak, Nyilas, Szűz, Mérleg, Vízöntő, Bika, Ikrek, Rák

Lávakő: Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását. Erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hegyikristály, lapis lazuli, dalmata jáspis, lávakő és akvamarin karkötő, elefánt gyönggyel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.