Apa-lánya karkötő szett

6 490 Ft

Különleges apa-lánya szett.
Apás karkötő ásványai: matt ónix, lávakő, fekete hematit és barna tigrisszem
Lányos karkötő ásványai: matt ónix, lávakő, rose gold hematit és goldfluss
A karkötők méreteit a rendelés végén lévő megjegyzés rovatban tudod megadni.
Az ár tartalmazza a díszcsomagolást.

Leírás

Ónix: Energizáló, védő, stresszoldó, csonterősítő és kitartást javító. A fekete színű ónix ásvány vulkáni üledékes kőzetként elsősorban Brazíliából, Indiából és Uruguay-ból származik. A Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyűek kedvelt köve. Hatalmas pszichés erőt képes viselőjének kölcsönözni.

Lávakő: Méregtelenítő hatása van, serkenti a sejtek vízutánpótlását. Erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben.

Hematit: Vér és sejt képző, gyorsítja a betegségek utáni felépülést. Stabilizálja a vérnyomást. Javítja az agyi funkciókat és az oxigén ellátást.

Tigrisszem: Csont, ízület és immun-rendszer erősítő, légút és tüdő erősítő, asztma gyógyító és kreativitás fejlesztő. Az ezoterikus irodalom régóta ismeri és alkalmazza a tigrisszemet. A legfontosabb kapcsolatban a napfonat csakrával áss, ezáltal hatásai a tűz-erő központban érvényesülnek a legjobban. Úgy tartják, hogy a tigrisszem energiái leginkább az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz, a Skorpió és a Nyilas jegy szülőtteivel harmonizálnak, de egyébként minden ember számára hasznosak.

Goldfluss: Gyógyító, energizáló hatás, védelem a sugárzásokkal szemben.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apa-lánya karkötő szett” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.