Férfi tanúfelkérő matt ónixból és barna tigrisszemből

3 490 Ft

Nem csak a hölgyeknek jár az elegancia, hanem a férfiaknak is. Válaszd különleges tanúfelkérő karkötőnket. Ásványai: matt ónix, barna tigrisszem

A karkötőhöz tartozó kártya kérhető Drága Barátom! / Drága Bátyám! / Drága Öcsém! felirattal ugyanakkor lehet menyasszonyi („férjhez megyek”) és vőlegény („megnősülök”) felirattal is rendelni. Ezeket az információkat a rendelés végén lévő megjegyzés rovatban tudod megadni. A díszdobozt is tartalmazza az ár, melynek színe függ az aktuális készlettől!

Leírás

Tigrisszem: Csont, ízület és immun-rendszer erősítő, légút és tüdő erősítő, asztma gyógyító és kreativitás fejlesztő.Az ezoterikus irodalom régóta ismeri és alkalmazza a tigrisszemet. A legfontosabb kapcsolatban a napfonat csakrával áss, ezáltal hatásai a tűz-erő központban érvényesülnek a legjobban.Úgy tartják, hogy a tigrisszem energiái leginkább az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz, a Skorpió és a Nyilas jegy szülőtteivel harmonizálnak, de egyébként minden ember számára hasznosak.

Ónix: Energizáló, védő, stresszoldó, csonterősítő és kitartást javító. A fekete színű ónix ásvány vulkáni üledékes kőzetként elsősorban Brazíliából, Indiából és Uruguay-ból származik. A Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyűek kedvelt köve. Hatalmas pszichés erőt képes viselőjének kölcsönözni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Férfi tanúfelkérő matt ónixból és barna tigrisszemből” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük