Szia! Üdvözöllek az oldalamon!

Először is hadd mutatkozzak be. Sipos-Bordán Dorina Anita vagyok, eredeti szakmámat tekintve dietetikus. Még egyetemista koromba találkoztam az ásványok világával, melyek azonnal magukkal ragadtak. Először, csak saját részre, barátoknak és a családnak készítettem ékszereket. Ezt követően jöttek sorba a rendelések és 2018 áprilisában létrehoztam a Facebook oldalt, akkor még JewelleryByDori néven. Folyamatosan bővült a kínálat, mindig próbáltam szebbnél-szebb újdonságokkal készülni Nektek!

Mondhatnám azt, hogy a Covid ránk is hatással volt, de az első hullámban született meg az ötlet, hogy indítsuk el a webáruházat, mely 2020. június 01.től megnyitotta virtuális kapuit. Még ebben az évben meg is tartottuk az esküvőnket és ennek szervezése közben jött az ihlet, hogy miért ne lehetnének jelen az ásványok a Nagy napon és így készültek el az első angyalkák köszönőajándékként és ültető kártyának is egyben. Az esküvő után meg is mutattam az oldal követőinek és sorra jöttek a rendelések. Később egy kedves Menyasszony ötlete volt, hogy Ő ilyen angyalkákat szeretne adni a lánybúcsúján, így készültek el a lánybúcsús angyalkák. Szép sorban pedig bővült az esküvői palettánk is.

2023 év elején jutottam el arra, hogy kellene egy új logó és név, ami könnyen megjegyezhető és egy kicsit én vagyok és így született meg az INA D’OR, amit egy kedves ismerősömnek köszönhetek és már első hallásra szerelem lett.

Minden egyes rendelést nagy szeretettel és törődéssel készítünk el és a legnagyobb célom, hogy minél több emberhez eljussanak termékeink és olyan szeretettel viseljétek, mint amilyen szeretettel mi elkészítjük.

A rohanós minden napokra nagy örömöt okoznak a visszajelzéseitek, amikor átveszitek a rendelést a futártól.

Köszönöm Neked, hogy itt vagy és a mi ékszereinket szeretnéd viselni!

Kellemes időtöltést és jó nézelődést, remélem megtalálod a kedvenced!

Dorina